Abádszalóki Vitorlás Vendégház

Kapcsolat

 "Ez nem csak egy utazás, ez egy élmény!"

Abádszalóki Vitorlás Vendégház és Étterem itisexam.com
  • Tel.: Telefon: 06-20-669-4462
  • GPS:    É: 47.28 21        K: 20. 34 41
  • Üzemeltető: EVIS - 2004. Kft. 5241 Abádszalók, Dobó út 5/a
  • Adószáma: 13357931-2-16
  • Ügyvezető: Szabó István
 Térkép image description A Tisza-tó viszonylag jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, hiszen országos elosztó, találkozási csomópont közúton, vasúton, vízi úton egyaránt. Ez a megállapítás konkrétan két – két településre igaz teljes egészében, a nagy Tisza-híd által összekötött Tiszafüredre és Poroszlóra illetve a közös közúti – vasúti híddal összekötött Kiskörére és Abádszalókra. Ezekről a településekről azonban könnyen megközelíthető a két part többi falva és települése, így: Poroszlóról – Kisköréről a jobb parti települések, Tiszafüredről – Abádszalókról a bal parti települések.
  • Az Abádszalóki Vitorlás Vendégház és Étterem közúton elérhető: M03 autópályáról Budapest - Nyíregyháza - Miskolc irányokból, a Füzesabonyi kijárótól a 33 -as főközlekedési úton Debrecen felé, Tiszafüredtől - Abádszalók irányában.
  • A 4 -es főközlekedési útról Budapest - Szolnok - Fegyvernek, (a fegyverneki MOL kútnál tovább) majd 500 m, és az úgynevezett só úton a Tisza-tó, Kunhegyes, Abádszalók irányába.
  • Nyíregyháza - Debrecen felől: a 4 -es főközlekedési úton Karcag - majd tovább Kunmadaras, Kunhegyes, Abádszalók.
  • Kisújszállás, Kenderes, Kunhegyes, Abádszalók.
  • Debrecenből a 33 -as főúton Hortobágy, Tiszafüred, majd tovább Abádszalók.
A tó vasúton is könnyen megközelíthető: Budapest irányából a 80-as vonalon Kál – Kápolna vagy füzesabonyi átszállással, onnan pedig a Kál-Kápolna – Kisújszállás, vagy a Füzesabony – debreceni szárnyvonalon. Szolnok irányából a Budapest – Szolnok – Cegléd – Kisújszállás – Karcag vasútvonal, Kisújszállástól a Kál-Kápolna Karcagtól pedig a Tiszafüred vonal vezet a Tisza-tóhoz.   Abádszalók a Kisújszállás - Kál-Kápolna vasútvonalról érhető el. A település önálló vasúti megállóval rendelkezik, de ez 6 km-re van a városközponttól. Helyi és helyközi autóbuszjárattal lehet elérni a települést. Indulás előtt érdemes a MÁV és Volán menetrendet áttanulmányozni.   Kompközlekedés: - Ároktő-Tiszacsege: folyamatosan: 6.00-20.00  óráig  Max. 28 tonna - Tiszadorogma-Egyek: folyamatosan: 6.00-20.00  óráig   Max. 10 tonna - Tiszaroff-Tiszasüly: folyamatosan: 6.00-20.00  óráig   Max. 20 tonna - Nagykörű-Fegyvernek: folyamatosan: 6.00-20.00  óráig  Max. 20 tonna